Image Alt

O NAMA

Monogram

Izbor hedonista

Restoran Monogram se nalazi u Banja Luci, na adresi Svetozara Markovića 5J. U savršeno uređenom ambijentu, sa profesionalnim i uslužnim osobljem, prava je oaza mira nadomak centra grada. Koncept restorana Monogram je baziran na hedonizmu, krajnjem uživanju u hrani, piću i ambijentu u kom se nalazite.

Svoja jutra započnite sa svježinom i optimizmom, dane ispunite uživanjem, a večeri radošću življenja uz specijalitete restorana Monogram.

RIJEČ NAŠIH KUHARA

U jelovniku ćete pronaći najkvalitetnija jela domaće i svjetske kuhinje, uz poseban naglasak na korištenje organskih namirnica pri pripremi. Organski uzgojeno povrće i voće, organsko brašno, te organska vina daju preporuku i onima koji zaista vode računa o svom načinu prehrane, ali i preporuku da sigurno možete dovesti one koje najviše volite na izuzetno zdrav i ukusan obrok.

Muzika

NOTE ZA DUŠU

U restoranu Monogram se zadovoljavaju sva čula. Zato se i biraju najbolji i najkvalitetniji muzičari, različitih žanrova, jazz, rock, starogradska… Zajedničko im je da uživaju sa vama i da vam svojim notama uljepšaju vrijeme provedeno u restoranu Monogram.
Restoran Monogram je sinonim za prefinjenost, šarm, ekstravaganciju, uživanje. Jednostavno, Monogram je sinonim za dobar ukus. Restoran Monogram je mjesto u koje se dolazi sa osmijehom, odlazi sa osmijehom i uvijek se rado vraća.

Namirnice

Bio uzgoj

Kada se u restoranu Monogram biraju namirnice traže se one koje su svježe, domaće, iz bio, tradicionalnog i organskog uzgoja. Tu važnu ulogu igra izbor partnera od kojih se namirnice nabavljaju. A u restoranu Monogram su se potrudili da na jednom mjestu imaju ponudu najkvalitetnijih i onih koji uzgoju, sakupljanju i proizvodnji pristupaju sa istom filozofijom, zdravo i sigurno. Jer, gosti i konzumenti, te njihova dobrobit su najvažniji.

Monogram se izdvaja kao vrhunski restoran u Banja Luci, pružajući savršen spoj hrane, ambijenta i usluge. Luksuzan enterijer, ljubazno osoblje i vrhunska kuhinja čine ga neodoljivim. Hrana je pravo remek-delo, s pažljivo odabranim sastojcima. Monogram je destinacija za hedoniste koji cene vrhunsku kuhinju i dobar ambijent.

Monogram je nezaobilazna destinacija za ljubitelje vrhunske hrane i ambijenta. Sofisticiran enterijer s modernim elementima čini ga posebnim. Osoblje je predusretljivo i stručno, a kreativna jela zadovoljavaju i najistančanija nepca. Preporučujem probu specijaliteta, poput telećeg bifteka sa trufnama.

Monogram je neosporan vrhunac gastronomske scene u Banja Luci. Mirna atmosfera i intimni ambijent čine ga idealnim mestom za posebne prilike. Osoblje je pažljivo i obučeno, pružajući ličan doživljaj. Bogat jelovnik s pažljivo odabranim sastojcima garantuje vrhunski kulinarski doživljaj.

Monogram je vrhunski restoran u samom srcu Banja Luke. Elegantan ambijent pruža izuzetno iskustvo, a osoblje je ljubazno i predusretljivo. Hrana je prava umetnost, s pažljivo kreiranim jelima, savršenim spojem ukusa i tekstura. Preporučujem degustacioni meni za potpuni gastronomski užitak.

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm